ETI ThermaLite® Termometer
460.00 kr
810-305 – ThermaLite matlagningstermometer. Mätområde -40 to 300 °C.
292-701 - Saf-T-Log termometer mäter, lagrar, laddar ned och skriver ut HACCP-rapporter.
814-040 - RayTemp 3 IR termometer - mäter med laser och behöver inte komma i direktkontakt med livsmedlet.
810-071 - BBQ och ugnstermometer. Mätområde: -50 till 300 °C.
800-805 - Termometer för fritering, med hållare. Givare Ø4 x 150mm.
810-275 - Liten praktisk vattentät termometer, max/min -49.9 to 199.9 °C.
231-052 - ThermaQ 2 termometer med 4 ingångar för insticksgivare. Mätområde: -99.9 to 1372 °C.
860-021 - Therma 1 Catering kit med insticksgivare och sensor. Mätområde -99 till 299.9°C.