Termometrar
ETI erbjuder termometrar för alla verksamheter, med ett oerhört brett utbud inom områden som matlagning, industri, kyl och frys, infraröd mätning samt för att skapa data-loggar. En utav bästsäljarna världen över är Thermapen som använts flitigt på restauranger, hotell och i kök – överallt där perfekt tillagad och temperaturkänslig mat serveras!
825-070 - Röktermometer för grill och ugn. Mätområde -50 to 300 °C
ThermaStick Pocket är en praktisk vattentät termometer i fickstorlek. Mätområde -49,9 till 299,9 °C. Finns i tre färger.
279-607 - Thermapen ONE med Bluetooth. Mätområde -49.9 till 299.9 °C.
810-305 - ThermaLite matlagningstermometer. Mätområde -40 to 300 °C.
228-965 - Thermapen IR Bluetooth termometer - med insticksgivare, infraröd-lasermätning samt trådlös anslutning.
Thermapen ONE ersätter Thermapen Professional. Mäter temperaturen på endast 1 sekund!
Thermapen Classic, med insticksgivare som läser av temperatur på bara 3 sekunder.
228-065 - Thermapen IR med både lasermätare och insticksgivare i samma instrument.
231-011 - Thermapen Sous Vide har tagits fram specifikt för sous vide matlagning. Har en nåltunn insticksgivare.
231-279 - Thermapen med ytgivare. Mäter temperaturen på grillar, kokplattor mm.
810-730 - Liten gourmet termometer med fällbar insticksgivare. Finns i färgen vit.
810-260 - Pennformad digital termometer med Ø3.5 x 120mm givare i rostfritt stål.
810-275 - Liten praktisk vattentät termometer, max/min -49.9 to 199.9 °C.
810-280 - DishTemp diskmaskinstermometer, mäter yttemperatur med en knapptryckning.
810-031 - Digital ugnstermometer med upplyst LCD display som visar aktuell temp, samt alarmfunktion.
810-041 - ChefAlarm professionell matlagningstermometer och timer.
231-052 - ThermaQ 2 termometer med 4 ingångar för insticksgivare. Mätområde: -99.9 to 1372 °C.
228-120 – RayTemp 2 Plus IR termometer- Mätområde -49.9 to 349.9 °C.
814-040 - RayTemp 3 IR termometer - mäter med laser och behöver inte komma i direktkontakt med livsmedlet.
814-045 - RayTemp 8 IR termometer är två instrument i en, med möjlighet att koppla in olika givare.
814-080 - Mini RayTemp infraröd termometer, mätområde -50 to 330°C.
814-060 - en liten, behändig termometer med LED-pekare som kan mäta temperatur utan direktkontakt med objektet.
860-021 - Therma 1 Catering kit med insticksgivare och sensor. Mätområde -99 till 299.9°C.
ETI
800-804 - Enkel stektermometer med markörer för nöt, lamm, fläsk och kyckling.
800-805 - Termometer för fritering, med hållare. Givare Ø4 x 150mm.
800-806 – ETI Socker och Sylt Termometer i Rostfritt Stål.
800-808 -Traditionell Socker och Sylt termometer i mässing.
292-701 - Saf-T-Log termometer mäter, lagrar, laddar ned och skriver ut HACCP-rapporter.