Zumex är en spansk producent av citruspressar och frukt/grönsakscentrifuger i absolut världsklass. Färskare, fräschare och enklare än så här blir det inte!
I sortimentet finns utrustning som passar allt från det lilla caféet till den största storköksverksamheten, kvartersbutiken till stormarknaden, samt för vending och industriell produktion.
 
Alla Zumex maskiner är extremt användarvänliga, snabba och enkla att rengöra!
Vi hjälper dig att ta reda på vilken produkt som passar din efterfrågan och marknad bäst.

 

Multifruit

En robust och effektiv råsaftcentrifug som extraherar juicen från alla typer av frukter och grönsaker.

Soul 2

Nya Zumex Soul Series 2 - definieras av maximal innovation och autentisk stil som tar upp minimalt utrymme. Pressar 18 frukter/min.

Zumex Minex
Juicepressen finns i två driftlägen: självbetjäningskran eller automatiskt läge för flaskor. Perfekt för barer, caféer, bagerier och hotell. 

Essential Pro

Välj mellan färgerna svart, silver, orange och grafit. Finns även som Smart-modell.

49,700.00 kr

Mycket användarvänlig, gör det enkelt att servera färskpressad juice av högsta kvalitet. Pressar 22 apelsiner/minut. Finns även som Smart-modell.

Versatile Pro

Välj mellan färgerna svart, orange och grafit. Finns även som Smart-modell.

64,600.00 kr

Juicepress bänkmodell - ger enkel och modern servering av juice. Pressar 22 apelsiner/minut. Finns även som Smart och Cashless.

Versatile Star

Juicepressen som erbjuder maximal autonomi och hastighet, med enkel demontering och rengöring. Nu med färre delar än någon annan juicepress: plocka isär den i tre enkla steg. Dessutom behöver den bara 0,26 m2 utrymme. Med podium i svart eller oiled oak, normal eller smart version. Versatile Star med svart podium finns även som modell Cashless.

78,400.00 kr

En juicepress på podium, perfekt för hotell och stormarknader med självservering. Pressar 40 apelsiner/minut. Finns även som Smart-version.

81,900.00 kr

En juicepress på podium, perfekt för hotell och stormarknader med självservering. Pressar 40 apelsiner/minut. Finns även som Smart-version.

81,690.00 kr

En juicepress på podium i ek, inklusive juice corner flaskförvaring. Pressar 40 apelsiner/minut. Finns även som Smart-version.

Zumex Speed

Zumex Speed är en serie med kraftfulla industriella juicepressar.

Speed Up bänkmaskin

Finns även som Smart Speed Up.

75,500.00 kr

En kraftfull juicepress med modern design, maximal säkerhet och hygien. Pressar 40 apelsiner/minut. Finns även som Smart modell.  

Speed Up Black Slim podium

Finns även som Smart Speed up slim podium,

79,290.00 kr

En kraftfull juicepress på svart podium (smalt) med innovativ design. Pressar 40 apelsiner/minut. Finns även om Smart-modell.

Speed S +Plus bänkmaskin

Finns även som Smart Speed S +Plus.

En kraftfull industriell juicepress (bänkmodell) som erbjuder snabb, effektiv och enkel serveringen av färskpressad juice. Pressar 40 apelsiner/minut.

Speed S +Plus All-in-one

Finns med podium WIDE eller SLIM, samt Smart Speed S +Plus.

En kraftfull industriell juicepress med smalt podium – erbjuder snabb, effektiv och enkel serveringen. Pressar 40 apelsiner/minut. Finns även som smart-modell.

En kraftfull industriell juicepress med brett podium – erbjuder snabb, effektiv och enkel serveringen. Pressar 40 apelsiner/minut.

Speed Pomegranate

Den första högpresterande juicepressen som är specialiserad på granatäpple. Perfekt för hotell och restauranger med väldigt stor produktion av juice.

Speed Pomegranate Wide podium

Med brett svart podium.

91,600.00 kr

En kraftfull industriell juicepress designad specifikt för att extrahera juicen från det hårda granatäpplet. Pressar 30 granatäpplen/minut.

PineOmatic

Automatisk ananasskärare med självbetjäning. Maskinen skalar ananasen, tar bort hjärtat och skivar frukten i 5 ringar, färdiga att äta.

PineOmatic - Automatisk ananasskärare med självbetjäning. Maskinen skalar ananasen, tar bort hjärtat och skivar frukten i 5 ringar, färdiga att äta.

Tillbehör

 

10840 - Kit M till Zumex Essential Pro samt Speed Up juicemaskiner. För medelstor frukt.

04803 - Extraction kit till Essential Pro för frukt med diametrar från 45 till 65 mm.

05230 - Elevation kit (ben) till Essential Pro / Versatile Pro

Speed Pomegranate

Kit S Speed Pomegranates

Kit S Speed Pomegranate Juicekit till samtliga varianter av Speed Pomegranate (oavsett podium). Lämpar sig för större frukter i storleken 65-85 mm.  

Praktiskt litet ställ med skåp i rostfritt stål, för att ställa juiceflaskorna i.

Effektiv rengöringsspray till Zumex juicepressar (funkar på alla modeller) – framtagen för att enkelt avlägsna smuts och kladd från frukt och grönt.

1Step Extraction Kit Small Versatile Pro. För småcitrus med en diameter på 45 mm till 67 mm.