BLENDERS & MIXERS

Mat eller dryck, inne i köket eller ute i kundserveringen – det finns alltid en Vitamix maskin som passar just er meny. Och nu är det ännu lättare att hitta rätt modell.
Vi har delat upp våra maskiner i kategorier baserat på användningsområde så att du snabbt och enkelt kan identifiera vilken produkt som passar din verksamhet.

För Barer & Caféer

Blenders för alla typer av dryckesutbud, från smoothies till glassdrinkar, cocktails och açaibowls. Välj mellan modeller med två enkla hastigheter eller 6 program, till modeller med upp till 34 förinstallerade receptprogram och ljuddämpande huv.

Oavsett behov så är Vitamix är ett ovärderligt redskap för att lägga till eller utöka utbudet av dryck på menyn!

 

För köket

Blenders för det professionella köket – samtliga med kraftfull effektivitet som förkortar förberedelsetiden avsevärt. Variabel hastighetskontroll möjliggör att få exakt rätt textur på varje rätt samt tamper som gör det möjligt att mixa tuffare ingredienser genom att pressa ned allt mot knivbladen (perfekt för hummus, nötsmör, frysta desserter med mera).

För glasskiosken

Mixer för glass, blandar enkelt ned tillbehör i frysta desserter, för både hård och mjukglass samt yoghurt. Som tillbehör finns dessutom flera olika omrörare att välja mellan.

Vitamix Kannor

Till samtliga Vitamix-modeller finns olika kannor att välja mellan för att kunna tillgodose de olika behov som kan finnas på en verksamhet. Det kan vara fördelaktigt att ha flera kannor till samma maskin, för att effektivare drift. Det finns även möjlighet att komplettera med färgade kannor – perfekt för att undvika korskontaminering och framför allt när det gäller hantering av olika allergener.

Är du osäker på vilka kannor som passar din maskin? Ta gärna hjälp av vår kompatibilitetsguide: Vitamix Commercial kannor

Samtliga kannor säljs som standard kompletta med knivsats och lock. Önskas endast reservdelar till en kanna – kontakta oss!

Tillbehör

 

Reservdelar