ETI ThermaLite® Termometer
460.00 kr
810-305 – ThermaLite matlagningstermometer. Mätområde -40 to 300 °C.
860-021 - Therma 1 Catering kit med insticksgivare och sensor. Mätområde -99 till 299.9°C.
814-080 - Mini RayTemp infraröd termometer, mätområde -50 to 330°C.
231-011 - Thermapen Sous Vide har tagits fram specifikt för sous vide matlagning. Har en nåltunn insticksgivare.
231-052 - ThermaQ 2 termometer med 4 ingångar för insticksgivare. Mätområde: -99.9 to 1372 °C.
ETI
800-804 - Enkel stektermometer med markörer för nöt, lamm, fläsk och kyckling.
810-071 - BBQ och ugnstermometer. Mätområde: -50 till 300 °C.
133-180 - Thermacouple (Typ K). Mätområde: -75 to 250°C.