ETI ThermaLite® Termometer
460.00 kr
810-305 – ThermaLite matlagningstermometer. Mätområde -40 to 300 °C.
814-040 - RayTemp 3 IR termometer - mäter med laser och behöver inte komma i direktkontakt med livsmedlet.
231-011 - Thermapen Sous Vide har tagits fram specifikt för sous vide matlagning. Har en nåltunn insticksgivare.
814-080 - Mini RayTemp infraröd termometer, mätområde -50 to 330°C.
814-045 - RayTemp 8 IR termometer är två instrument i en, med möjlighet att koppla in olika givare.
800-805 - Termometer för fritering, med hållare. Givare Ø4 x 150mm.
810-071 - BBQ och ugnstermometer. Mätområde: -50 till 300 °C.
ETI
800-804 - Enkel stektermometer med markörer för nöt, lamm, fläsk och kyckling.
231-279 - Thermapen med ytgivare. Mäter temperaturen på grillar, kokplattor mm.