Rengöringsservett för insticksgivare Kartong x 100 st
Innehåller 100 st engångsförpackade servetter. Mycket smidiga att använda för antibakteriell rengöring. Är effektiva mot salmonella och listeria. Servetten är 60×30 mm.
231-011 - Thermapen Sous Vide har tagits fram specifikt för sous vide matlagning. Har en nåltunn insticksgivare.
ETI
800-804 - Enkel stektermometer med markörer för nöt, lamm, fläsk och kyckling.
800-805 - Termometer för fritering, med hållare. Givare Ø4 x 150mm.
Thermapen Classic, med insticksgivare som läser av temperatur på bara 3 sekunder.
814-080 - Mini RayTemp infraröd termometer, mätområde -50 to 330°C.
810-031 - Digital ugnstermometer med upplyst LCD display som visar aktuell temp, samt alarmfunktion.
810-071 - BBQ och ugnstermometer. Mätområde: -50 till 300 °C.