810-071 - BBQ och ugnstermometer. Mätområde: -50 till 300 °C.
836-220 - Engångsförpackade rengöringsservetter för insticksgivare. 1 Kart = 100 st.
836-050 - 6 st Tuber med 180 st antibakteriella rengöringsservetter i vardera. För rengöring av givare/probe.
Thermapen Classic, med insticksgivare som läser av temperatur på bara 3 sekunder.
228-065 - Thermapen IR med både lasermätare och insticksgivare i samma instrument.
231-011 - Thermapen Sous Vide har tagits fram specifikt för sous vide matlagning. Har en nåltunn insticksgivare.
231-279 - Thermapen med ytgivare. Mäter temperaturen på grillar, kokplattor mm.
810-730 - Liten gourmet termometer med fällbar insticksgivare. Finns i färgen vit.
810-260 - Pennformad digital termometer med Ø3.5 x 120mm givare i rostfritt stål.
810-280 - DishTemp diskmaskinstermometer, mäter yttemperatur med en knapptryckning.
810-041 - ChefAlarm professionell matlagningstermometer och timer.
814-045 - RayTemp 8 IR termometer är två instrument i en, med möjlighet att koppla in olika givare.
814-080 - Mini RayTemp infraröd termometer, mätområde -50 to 330°C.
ETI
800-804 - Enkel stektermometer med markörer för nöt, lamm, fläsk och kyckling.
800-805 - Termometer för fritering, med hållare. Givare Ø4 x 150mm.
800-806 – ETI Socker och Sylt Termometer i Rostfritt Stål.
133-173 - Thermacouple (Typ K). Mätområde: -75 to 250°C.
123-030 - Thermocouple (Typ K). Mätområde -75 to 250°C.
123-100 - Thermacouple (Typ K). Mätområde: -75 to 250°C.
133-109 - Thermacouple (Typ K). Mätområde: -60 to 90°C.
292-701 - Saf-T-Log termometer mäter, lagrar, laddar ned och skriver ut HACCP-rapporter.