Rengöringsservett för insticksgivare Kartong x 100 st
Innehåller 100 st engångsförpackade servetter. Mycket smidiga att använda för antibakteriell rengöring. Är effektiva mot salmonella och listeria. Servetten är 60×30 mm.
231-011 - Thermapen Sous Vide har tagits fram specifikt för sous vide matlagning. Har en nåltunn insticksgivare.
231-052 - ThermaQ 2 termometer med 4 ingångar för insticksgivare. Mätområde: -99.9 to 1372 °C.
810-275 - Liten praktisk vattentät termometer, max/min -49.9 to 199.9 °C.
800-810 - En baristatermometer 25 x 130mm. För kaffe och skummad mjölk.
810-071 - BBQ och ugnstermometer. Mätområde: -50 till 300 °C.
ETI
800-804 - Enkel stektermometer med markörer för nöt, lamm, fläsk och kyckling.
810-041 - ChefAlarm professionell matlagningstermometer och timer.
814-045 - RayTemp 8 IR termometer är två instrument i en, med möjlighet att koppla in olika givare.