Rengöringsservett för insticksgivare Kartong x 100 st
Innehåller 100 st engångsförpackade servetter. Mycket smidiga att använda för antibakteriell rengöring. Är effektiva mot salmonella och listeria. Servetten är 60×30 mm.
292-701 - Saf-T-Log termometer mäter, lagrar, laddar ned och skriver ut HACCP-rapporter.
ETI
800-804 - Enkel stektermometer med markörer för nöt, lamm, fläsk och kyckling.
810-041 - ChefAlarm professionell matlagningstermometer och timer.
810-071 - BBQ och ugnstermometer. Mätområde: -50 till 300 °C.
Thermapen Classic, med insticksgivare som läser av temperatur på bara 3 sekunder.
231-052 - ThermaQ 2 termometer med 4 ingångar för insticksgivare. Mätområde: -99.9 to 1372 °C.
231-279 - Thermapen med ytgivare. Mäter temperaturen på grillar, kokplattor mm.