ETI ThermaLite® Termometer
460.00 kr
810-305 – ThermaLite matlagningstermometer. Mätområde -40 to 300 °C.
836-220 - Engångsförpackade rengöringsservetter för insticksgivare. 1 Kart = 100 st.
ETI
800-804 - Enkel stektermometer med markörer för nöt, lamm, fläsk och kyckling.
231-052 - ThermaQ 2 termometer med 4 ingångar för insticksgivare. Mätområde: -99.9 to 1372 °C.
814-040 - RayTemp 3 IR termometer - mäter med laser och behöver inte komma i direktkontakt med livsmedlet.
836-050 - 6 st Tuber med 180 st antibakteriella rengöringsservetter i vardera. För rengöring av givare/probe.
810-041 - ChefAlarm professionell matlagningstermometer och timer.
814-060 - en liten, behändig termometer med LED-pekare som kan mäta temperatur utan direktkontakt med objektet.