ETI Probe holder clip 3,3 mm
Hållare för insticksgivaren vid temperaturmätning. Håller den säkert på plats.
58.00 kr
Hållare för insticksgivaren vid temperaturmätning. Håller den säkert på plats.
231-011 - Thermapen Sous Vide har tagits fram specifikt för sous vide matlagning. Har en nåltunn insticksgivare.
860-021 - Therma 1 Catering kit med insticksgivare och sensor. Mätområde -99 till 299.9°C.
810-260 - Pennformad digital termometer med Ø3.5 x 120mm givare i rostfritt stål.
810-280 - DishTemp diskmaskinstermometer, mäter yttemperatur med en knapptryckning.
133-180 - Thermacouple (Typ K). Mätområde: -75 to 250°C.
ETI
800-804 - Enkel stektermometer med markörer för nöt, lamm, fläsk och kyckling.
292-701 - Saf-T-Log termometer mäter, lagrar, laddar ned och skriver ut HACCP-rapporter.