Rengöringsservett för insticksgivare Kartong x 100 st
Innehåller 100 st engångsförpackade servetter. Mycket smidiga att använda för antibakteriell rengöring. Är effektiva mot salmonella och listeria. Servetten är 60×30 mm.
292-701 - Saf-T-Log termometer mäter, lagrar, laddar ned och skriver ut HACCP-rapporter.
810-041 - ChefAlarm professionell matlagningstermometer och timer.
810-071 - BBQ och ugnstermometer. Mätområde: -50 till 300 °C.
ETI
800-804 - Enkel stektermometer med markörer för nöt, lamm, fläsk och kyckling.
814-045 - RayTemp 8 IR termometer är två instrument i en, med möjlighet att koppla in olika givare.
231-011 - Thermapen Sous Vide har tagits fram specifikt för sous vide matlagning. Har en nåltunn insticksgivare.
228-065 - Thermapen IR med både lasermätare och insticksgivare i samma instrument.