Rengöringsservett för insticksgivare Kartong x 100 st
Innehåller 100 st engångsförpackade servetter. Mycket smidiga att använda för antibakteriell rengöring. Är effektiva mot salmonella och listeria. Servetten är 60×30 mm.
ETI
800-804 - Enkel stektermometer med markörer för nöt, lamm, fläsk och kyckling.
860-021 - Therma 1 Catering kit med insticksgivare och sensor. Mätområde -99 till 299.9°C.
133-180 - Thermacouple (Typ K). Mätområde: -75 to 250°C.
814-040 - RayTemp 3 IR termometer - mäter med laser och behöver inte komma i direktkontakt med livsmedlet.
231-279 - Thermapen med ytgivare. Mäter temperaturen på grillar, kokplattor mm.
231-052 - ThermaQ 2 termometer med 4 ingångar för insticksgivare. Mätområde: -99.9 to 1372 °C.
810-280 - DishTemp diskmaskinstermometer, mäter yttemperatur med en knapptryckning.
810-041 - ChefAlarm professionell matlagningstermometer och timer.