Rengöringsservett för insticksgivare Kartong x 100 st
Innehåller 100 st engångsförpackade servetter. Mycket smidiga att använda för antibakteriell rengöring. Är effektiva mot salmonella och listeria. Servetten är 60×30 mm.
810-071 - BBQ och ugnstermometer. Mätområde: -50 till 300 °C.
810-031 - Digital ugnstermometer med upplyst LCD display som visar aktuell temp, samt alarmfunktion.
231-011 - Thermapen Sous Vide har tagits fram specifikt för sous vide matlagning. Har en nåltunn insticksgivare.
814-080 - Mini RayTemp infraröd termometer, mätområde -50 to 330°C.
814-060 - en liten, behändig termometer med LED-pekare som kan mäta temperatur utan direktkontakt med objektet.
ETI
800-804 - Enkel stektermometer med markörer för nöt, lamm, fläsk och kyckling.
814-045 - RayTemp 8 IR termometer är två instrument i en, med möjlighet att koppla in olika givare.