Rengöringsservett för insticksgivare Kartong x 100 st
Innehåller 100 st engångsförpackade servetter. Mycket smidiga att använda för antibakteriell rengöring. Är effektiva mot salmonella och listeria. Servetten är 60×30 mm.
ETI
800-804 - Enkel stektermometer med markörer för nöt, lamm, fläsk och kyckling.
133-180 - Thermacouple (Typ K). Mätområde: -75 to 250°C.
231-011 - Thermapen Sous Vide har tagits fram specifikt för sous vide matlagning. Har en nåltunn insticksgivare.
292-701 - Saf-T-Log termometer mäter, lagrar, laddar ned och skriver ut HACCP-rapporter.
810-275 - Liten praktisk vattentät termometer, max/min -49.9 to 199.9 °C.
810-031 - Digital ugnstermometer med upplyst LCD display som visar aktuell temp, samt alarmfunktion.
Thermapen Classic, med insticksgivare som läser av temperatur på bara 3 sekunder.