ETI ThermaLite® Termometer
460.00 kr
810-305 – ThermaLite matlagningstermometer. Mätområde -40 to 300 °C.
ETI
800-804 - Enkel stektermometer med markörer för nöt, lamm, fläsk och kyckling.
836-050 - 6 st Tuber med 180 st antibakteriella rengöringsservetter i vardera. För rengöring av givare/probe.
814-060 - en liten, behändig termometer med LED-pekare som kan mäta temperatur utan direktkontakt med objektet.
292-701 - Saf-T-Log termometer mäter, lagrar, laddar ned och skriver ut HACCP-rapporter.
231-011 - Thermapen Sous Vide har tagits fram specifikt för sous vide matlagning. Har en nåltunn insticksgivare.
860-021 - Therma 1 Catering kit med insticksgivare och sensor. Mätområde -99 till 299.9°C.
810-275 - Liten praktisk vattentät termometer, max/min -49.9 to 199.9 °C.