Rengöringsservett för insticksgivare Kartong x 100 st
Innehåller 100 st engångsförpackade servetter. Mycket smidiga att använda för antibakteriell rengöring. Är effektiva mot salmonella och listeria. Servetten är 60×30 mm.
814-080 - Mini RayTemp infraröd termometer, mätområde -50 to 330°C.
292-701 - Saf-T-Log termometer mäter, lagrar, laddar ned och skriver ut HACCP-rapporter.
231-052 - ThermaQ 2 termometer med 4 ingångar för insticksgivare. Mätområde: -99.9 to 1372 °C.
800-806 – ETI Socker och Sylt Termometer i Rostfritt Stål.
860-021 - Therma 1 Catering kit med insticksgivare och sensor. Mätområde -99 till 299.9°C.
231-011 - Thermapen Sous Vide har tagits fram specifikt för sous vide matlagning. Har en nåltunn insticksgivare.
814-060 - en liten, behändig termometer med LED-pekare som kan mäta temperatur utan direktkontakt med objektet.