Rengöringsservett för insticksgivare Kartong x 100 st
Innehåller 100 st engångsförpackade servetter. Mycket smidiga att använda för antibakteriell rengöring. Är effektiva mot salmonella och listeria. Servetten är 60×30 mm.
814-080 - Mini RayTemp infraröd termometer, mätområde -50 to 330°C.
ETI
800-804 - Enkel stektermometer med markörer för nöt, lamm, fläsk och kyckling.
814-040 - RayTemp 3 IR termometer - mäter med laser och behöver inte komma i direktkontakt med livsmedlet.
860-021 - Therma 1 Catering kit med insticksgivare och sensor. Mätområde -99 till 299.9°C.
810-041 - ChefAlarm professionell matlagningstermometer och timer.
800-805 - Termometer för fritering, med hållare. Givare Ø4 x 150mm.
836-050 - 6 st Tuber med 180 st antibakteriella rengöringsservetter i vardera. För rengöring av givare/probe.