Rengöringsservett för insticksgivare Kartong x 100 st
Innehåller 100 st engångsförpackade servetter. Mycket smidiga att använda för antibakteriell rengöring. Är effektiva mot salmonella och listeria. Servetten är 60×30 mm.
231-011 - Thermapen Sous Vide har tagits fram specifikt för sous vide matlagning. Har en nåltunn insticksgivare.
810-275 - Liten praktisk vattentät termometer, max/min -49.9 to 199.9 °C.
810-041 - ChefAlarm professionell matlagningstermometer och timer.
836-050 - 6 st Tuber med 180 st antibakteriella rengöringsservetter i vardera. För rengöring av givare/probe.
800-806 – ETI Socker och Sylt Termometer i Rostfritt Stål.
800-805 - Termometer för fritering, med hållare. Givare Ø4 x 150mm.
860-021 - Therma 1 Catering kit med insticksgivare och sensor. Mätområde -99 till 299.9°C.