Ny uppdaterad juicepress från Zumex – Soul Series 2

Soul Series 2 ersätter gamla Soul

Zumex introducerar en ny förbättrad version av klassikern SOUL. Den minsta juicepressen i sortimentet. Förutom att den finns i 5 moderna färgkombinationer så har den tagits fram med smart teknik för möjlighet att koppla upp mot fjärrstyrning. Den är inte bara snyggare och modernare utan pressar dessutom frukten dubbelt så snabbt tack vare ett nytt Conical System®

34,800.00 kr

Zumex Soul Series 2 - maximal innovation och autentisk stil som tar upp minimalt utrymme. Pressar 18 frukter/min. Perfekt för apelsiner, citroner och lime.

Zumex Soul serien är den mest kompakta juicepressen i sortimentet, med en sportig design som garanterat drar till sig positiv uppmärksamhet. Framtagen för små barer och caféer med lägre efterfrågan på juice men höga krav på design och som vill kunna erbjuda kunderna färskpressad juice av högsta kvalitet. 

Smart teknik

Tack vare möjligheten att koppla upp juicepressen mot fjärrstyrning kan man få få information om produktionen i realtid. Tekniken erbjuder även att få upp varningar om något är fel samt förslag på lösningar.

Hygien

Maximal hygien tack vare nanoteknik ASP® som baseras på silverjoner som hämmar bakterietillväxt för extra effektivt och långvarigt skydd.