Rengöringsservett för insticksgivare Kartong x 100 st
Innehåller 100 st engångsförpackade servetter. Mycket smidiga att använda för antibakteriell rengöring. Är effektiva mot salmonella och listeria. Servetten är 60×30 mm.
231-011 - Thermapen Sous Vide har tagits fram specifikt för sous vide matlagning. Har en nåltunn insticksgivare.
836-050 - 6 st Tuber med 180 st antibakteriella rengöringsservetter i vardera. För rengöring av givare/probe.
860-021 - Therma 1 Catering kit med insticksgivare och sensor. Mätområde -99 till 299.9°C.
133-180 - Thermacouple (Typ K). Mätområde: -75 to 250°C.
800-805 - Termometer för fritering, med hållare. Givare Ø4 x 150mm.
Thermapen Classic, med insticksgivare som läser av temperatur på bara 3 sekunder.
231-052 - ThermaQ 2 termometer med 4 ingångar för insticksgivare. Mätområde: -99.9 to 1372 °C.
ETI
800-804 - Enkel stektermometer med markörer för nöt, lamm, fläsk och kyckling.