Rengöringsservett för insticksgivare Kartong x 100 st
Innehåller 100 st engångsförpackade servetter. Mycket smidiga att använda för antibakteriell rengöring. Är effektiva mot salmonella och listeria. Servetten är 60×30 mm.
814-045 - RayTemp 8 IR termometer är två instrument i en, med möjlighet att koppla in olika givare.
ETI
800-804 - Enkel stektermometer med markörer för nöt, lamm, fläsk och kyckling.
814-040 - RayTemp 3 IR termometer - mäter med laser och behöver inte komma i direktkontakt med livsmedlet.
860-021 - Therma 1 Catering kit med insticksgivare och sensor. Mätområde -99 till 299.9°C.
231-011 - Thermapen Sous Vide har tagits fram specifikt för sous vide matlagning. Har en nåltunn insticksgivare.
810-260 - Pennformad digital termometer med Ø3.5 x 120mm givare i rostfritt stål.
810-071 - BBQ och ugnstermometer. Mätområde: -50 till 300 °C.